Întăi îi poţi cumpăra un costum de baie special, care să îi ofere protecţie solară necesară, iar apoi, când devine un bun înotător te poţi gândi şi la latura estetică.
Dacă am vorbit ieri despre loțiunile de protecție solară, astăzi ne-am gândit să vedem câteva costume de baie potrivte pentru copii.

    • Costum de înot cu vestă
      Am dat de un costum de înot foarte interesant şi asta pentru că este prevăzut cu vestă de înot şi, în plus, este realizat dintr-un material special, cu protecţie solară SPF 50. Să vă mai spun că acesta se usuca foarte repede şi se găseşte în culori vii, în 3 mărimi disponibile? Costumul costă 195 lei.

    • Combinezon cu protecţie solară
      Dacă al tău copil este la primii paţi la înot, înlesneşte-i activitatea îmbrăcându-l în acest costum de baie cu protecţie UV, care în plus, este şi rezistent la clorul şi sarea din apă. O altă veste bună este că, având cusături fine, copilul nu va fi jenat şi datorită materialului din care este confecţionat el se usucă repede. Acest combinezon costă în jur de 200 lei.

    • Boarshort pentru băieti
      Pentru băieţii între 8 şi 16 ani, cărora din diferite motive nu le plac slipii clasici, au alternativa boxerilor. Am găsit unii albi cu imprimeu mare pe lateral, care au betelie semi-elastică, şiret şi costă 167 lei.

    • Costum de baie marinăresc
      “Ridicaţi ancora şi haideţi în apă!” ar spune fetiţele îmbrăcate în acest costum de baie din două piese, cu model marinăresc în dungi dar şi un accent de culoare roşie atât la partea de sus, cât şi la slip. Sutienul are bretele reglabile în jurul gâtului, iar slipul are betelia şi coapsele din elastic. Orice fetiţă de la 2 la 14 ani îşi poate găsi mărimea potrivită pentru acest costum de baie care costă 87 lei.

    • Slip de baie pentru băieţi
      La ştrand, la mare, la un aqua parc sau oriunde e loc de o mică bălăceală, alege-i micului înotător un slip de baie ca acesta, cu banda contratantă în părţi şi mici imprimeuri în faţa. Poţi alege unul pe verde sau pe mov, la preţul de 44.99 lei.


Voi ați ales deja costumele de baie pentru copii?
Sursă foto principală: david_CD/ Flickr.com.