Elefant.ro, librăria online cu multe cărți, dar și cu multe jucării ne-a dat de veste că în perioada aceasta seturile LEGO sunt la promoție: plătim cu 20% mai puțin la toate jucăriile.
Ne-am ales și noi câteva seturi care ne-au făcut cu ochiul, poate vă dăm idei de cadouri de început de an pentru toată familia (oricât de tare susțineți că voi nu vă mai jucați cu LEGO, nu vă cred, parol).

Lego Duplo: Circul mare

Circul LEGO a ajuns în oraș. Setul cuprinde trei figurine: maestru de manej, acrobat pe sârmă și un clovn, dar și alte figurine animăluțe: elefant, tigru și un cal. În plus, avem și tot felul de accesorii, de la steaguri la umbrele sau ferestre, ba chiar și o casă de bilete.
Toate cele de mai sus plus câteva costă acum 143 de lei – sunt nu mai puțin de 62 de piese în total în setul Lego Duplo Circul mare.

Lego Duplo, Găletușa creativă

Tind să cred că găletușa este minunată pentru o primă jucărie din gama Lego Duplo, pentru că are tot felul de elemente care pot construi o grămadă de lucruri. Pe lângă “bucățile” de lego pe care le știm cu toții, mai avem și un geam, un gard și flori, ba chiar în pachet există și o broșură cu tot felul de idei.
Găletușa creativă Lego Duplo costă la promoție aproape 88 de lei.

Lego Duplo, Trenul cu numere

Ce să fac dacă-mi plac trenurile? Și când vine vorba despre lego tot la trenuri mă gândesc… setul despre care vă povestesc conține: o figurină, 10 cărămizi numerotate, un cățel de joacă, trei șasiuri de autocamion și multe alte piese asortate.
Tot setul costă zilele acestea 72 de lei.

Voi aveți seturi LEGO pe acasă?
Sursă foto: Dave Catchpole/ Flickr.com.