Dacă n-avem săniuță iarna e tristă, așadar am scormonit bine în online să găsim cele mai frumoase și sigure săniuțe pentru copii.
Primul model pe care l-am găsit este și cel mai ieftin. Costă mai puțin de 90 de lei este ușor de folosit, confortabilă pentru cei mici și este foarte sigură. Asigură o viteză mare, dar e prevăzută și cu sistem de frânare și viraj, ca pentru începători.
Modelul se numește Sanie Sno Rider Red și e roșie ca Moș Crăciun.

Un pic asemănătoare cu primul model, dar ceva mai sigură este și Sania Baby Bob Red. Tot roșie, dar dotată cu centură de siguranță și un scaun destul de confortabil și sigur. În plus, avem și un spațiu în spatele scaunului numai bun pentru bagaj.
Modelul este redus acum și poate fi cumpărat la promoție cu aproape 130 de lei.

Sno Kids pare ruptă din filmele de acțiune, dar ne aducem repede aminte că e o sanie destinată copiilor atunci când vedem că este prevăzută cu un volan de control al direcției și cu un mecanism de frânare. În plus, este dotată și cu două schiuri pentru viraj și ne putem urca și noi pe ea cu cei mici, pentru că poate fi folosită de două persoane în același timp.
Sania Sno Kids costă aproape 340 de lei.

Ultimul model descoperit este săniuța Piccolino cu Săculeț Verde. Sania este din plastic și are cadrul de metal rezistent. Copilul poate sta în săculețul cald indiferent de frigul de afară – sacul este căptușit cu lână de oaie și poate fi folosit cu succes de copiii de la 7 luni la 3 sau chiar 4 ani.

Săniuța este prevăzută și cu centură de siguranță și costă aproape 390 de lei.
Voi aveți săniuțe pregătite?
Sursă foto principală: Nagy David/ Flickr.com.