Parentime - sesiune de training
Nu numai cei mici trebuie să învețe, ci și părinții. Este adevărat că omul cât trăiește învață, dar să înveți să fii un părinte bun este o prioritate. În acest sens, Parentime a pregătit câteva workshopuri pentru părinții care își doresc să aibă o relație frumoasă cu copiii lor. Scopul lor este ca tu să-ți însușești toate aptitudinile necesare în creșterea copilului: comunicare, nutriție, etapele de dezvoltate ale copilului mic, dar vei găsi și grupuri suport pentru părinți cu copii adolescenți și preadolescenți.
Parentime.ro
De exemplu, săptămâna viitoare, mai exact pe 16 februarie, începe cursul ”Etapele de dezvoltare ale copilului mic (0 -7 ani)”. Este susținut de psihologul Carmen Anghelescu și structurat în opt ședințe, câte două pe săptămână până în 11 martie. Întâlnirile au loc dimineața, de la ora 10.00 la 13.00 și costul total este de 500 de lei +TVA.
Pe lângă acesta, în oferta celor de la Parentime mai găsim și ”Trainingul Părinților Eficace”, ”Curs de prim ajutor” (realizat în colaborare cu specialiști de la Spitalul de Urgență pentru Copii ”Grigore Alexandrescu”)  sau ”Mami. Alimentația copilului”, susținut de medicul primar specialist în pediatrie, Rodica Nanu.
Workshopuri pentru parinti - Parentime.roWorkshopuri pentru parinti - Parentime.roWorkshopuri pentru parinti - Parentime.ro
Așa cum spun si cei de la Parentime ”a fi părinte este cel mai dificil job al vieții și nu ar trebui să fie singurul pentru care să nu ai o pregătire formală”.
Parentime a fost înfiinţat în 2008 şi este singurul centru din România care oferă exclusiv cursuri pentru părinţi.
Parentime este reprezentant exclusiv în România al Fundaţiei Gordon Training International. Fundaţia Gordon Training International este o companie de training renumită în lume, înfiinţată de psihologul Thomas Gordon, care are ca misiune echiparea oamenilor din întreaga lume cu aptitudini de comunicare democratică şi rezolvare de conflict cu câştig de ambele părţi.