Galeria Mora - I Love Bucharest
Și acum să explicăm părinților ce înseamnă asta. În Țara Minunilor este numele cursului de artă pentru copiii cu vârste între 5 și 10 ani, organizat de Galeria de Artă Mora. Ei vor face cunostință cu personajele lui Lewis Caroll: Alice, Pălărierul cel Nebun, Regina și Cărțile de joc.  Scopul cursului este acela de a le stimula celor mici imaginația și creativitatea. Pe toată durata lui ei trebuie să construiască o macheta tridimensională a unei scene de teatru cu personajele mai sus menționate.
La fiecare întâlnire, copiii vor învăța tehnici noi de realizare a decorurilor, să modeleze în lut sau sârmă, să picteze sau să facă diferite colaje.
Cursul este împărțit în cinci ședințe (de două ore), câte una pe săptămână, sămbata sau duminica (între orele 10.00 și 12.00), depinde de grupa de lucru pe care o alegeți. Costul, care include și materialele de lucru, este de 220 de lei.
Înscrierile se fac la sediul Galeriei Mora, din strada Grigore Mora, nr. 39, prim e-mail la cursuri.galeriamora@gmail.com sau la tel: 021 316 55 41 (zilnic între orele 11.00-17.00) și  mobil: 0734 53 77 21.
Dacă vreți să vă înscrieți copilul, o puteți face până în data de 19 februarie, cursul urmând să înceapă a doua zi.
Pentru rezervarea locului se va plăti anticipat taxa de 100 lei, restul de 120 lei urmând a fi achitat la prima ședință de curs.
Vezi mai mult detalii despre galerie –  adresa, contact si harta – Galeria Mora.