Știți Cafeneaua UNA? Este un loc child-friendly situat pe str. General Dona Nicolae (aveți o hartă ceva mai jos) unde au loc tot felul de întâlniri pentru părinți și nu numai.
Numai bună de vizitat atunci când e urât afară, cafeneaua primește cu “brațele deschise” copiii, ba chiar au și o cameră specială pentru cei mici, unde aceștia se pot juca, iar de vreți și o experiență educațională e bine de știut că mai tot timpul au loc aici expoziții cu tablouri ale artiștilor contemporani.
Din păcate, nu multe sunt localurile unde părinții se pot duce cu cei mici fără să fie cu ochii în patru că cineva fumează sau că piticul se poate răni pe scările mari ori în cine știe ce piesă de mobilier fragilă, așa că de fiecare dată când dăm de o ceainărie sau o cafenea child-friendly suntem tare bucuroși să vă invităm cu toții să o încercați. 🙂
V-am spus că la UNA există și o bucătărie cochetă și colorată unde se pot găti prăjiturele sau alte gustări sănătoase pentru copii?
În altă ordine de idei, mâine are loc aici un super eveniment pentru adulți, din seria “Seri pentru părinți”. De data aceasta tema este “Pedepsele și recompensele – două fețe ale aceleiași monede”, iar la discuții va fi prezentă și Anca Iordache, Aware Parenting Instructor.

Discuțiile despre tot felul de provocări care apar în relația cu copiii încep de la 18:30 și se termină la 20:30.

Pentru înscrieri (participarea este gratuită) trimiteți mail la contact [@] parentship [.] ro sau dați un telefon la numărul 0729 121 432.

Voi ce alte locații child-friendly mai știți prin București și nu numai?
Surse foto: CafeneauaUNA/ Facebook.com.
[nggallery id=115]