Să mănânci sănătos la locul de muncă este un lucru destul de complicat de realizat, iar faptul că zilnic atingem aceeași tastatură, același birou și clanțe pe care microbii sunt la ei acasă nu ne ajută deloc.
Cum pot mămicile să se ferească de toate aceste lucruri? Dacă veți lua în considerare lucrurile de mai jos nu vă veți mai face nicio grijă.

  • La pachetDeși este mult mai simplu să faci comandă de ceva de ronțăit la birou, ceea ce-ți vei lua tu la pachet de acasă este mereu mult mai sănătos. De asemenea, este bine ca sticluța cu apă să devină o prezență constantă în geanta ta, ca de asemenea și câteva legume crude pe care le poți ronțăi pe parcursul zilei.
  • Picătura miraculoasăȘtiți voi gelurile acelea speciale care ne asigură că doar o picătură din soluția miraculoasă ne scapă de orice urmă de microbi pe mâini? Eh, poate e adevărat sau poate că nu, dar cu siguranță că numărul bacteriilor va fi mult mai mic. Flaconul este mai mic decât un telefon mobil, așa că nici nu vă veți da seama că-l cărați cu voi, poate doar atunci când chiar aveți nevoie de o soluție care să vă scape de sentimentul de microbi pe mâini.
  • Biroul străluceșteDecât să-ți ștergi biroul cu un prosop normal, mai bine încerci să folosești șervețele umede dezinfectante, care sunt bune indiferent de situație sau de obiectul ce trebuie șters.

Voi ce alte trucuri aveți zi de zi la birou pentru a rămâne sănătoase și cu zâmbetul pe buze? 🙂
Citiți mai multe pe ourmommyhood.com.
Sursă foto: Ed Yourdon/ Flickr.com.