Yellow Place
La începutul lui decembrie s-a redeschis Yellow Place, un loc de joacă și de petreceri pentru cei mici. Este situat la etajul Centrului Comercial Vitanis (aveți o hartă mai jos) și e pregătit cu multă dragoste pentru a fi unul dintre cele mai frumoase locuri de joacă pentru pici.
De la bebeluși de 6 ani, până la cei mai măricei de 12 ani, toți vor găsi jucării frumoase și potrivite pentru ei.
Yellow Place loc de joaca pentru cei mici
Cum ne distrăm cu picii “în stil galben”? La Yellow Place sunt jocuri de construcție, jucării cât vezi cu ochii, o piscină mare cu bile, tobogan și multe plușuri. Cei mai mărișori au și o structură modulară cu o saltea gonflabilă și mașinuțe cu pedale ori păpuși dacă sunt fetite.
Pentru cei care iubesc pictura și în același timp au milă de pereții de acasă 🙂 Yellow Place pune la dispoziția picilor șevalete pentru pictură unde cei talentați își pot dezvolta talentul.
Yellow Place
Party-uri în „galben”
Dacă vreți să organizați pentru prichindei o petrecere privată, tot la Yellow Place e locul potrivit! Aici veți putea să vă bucurați de spectacole de teatru, concerte sau alte cursuri și ateliere distractive.
Siguranță
Tot spațiul este acoperit cu plăci de cauciuc granulat care au o grosime de nu mai puțin de 4 centimetri grosime. Așadar, nu trebuie să vă faceți griji că piticii se pot accidenta, pentru că pardoseala este moale și antiderapantă.
Prețuri
O oră de joaca costă 10 ron în timpul săptămânii și 12 ron în weekend și de sărbători. Pe baza cardului de fidelitate se acorda un discount de 10% (adică la 9 ore plătite a 10-a este gratuită).

Yellow Place
Adresă: Sos. Vitan-Bârzești nr.7A, București
Mail: office@loc-de-joaca.ro
Telefon: 0726 11 38 37
Site: www.loc-de-joaca.ro
[nggallery id=90]