kid in fata tv
Se întâmpla acum… hm, acum mult, foarte mult timp. Problema este însă că sunt mulți care nu au renunțat la “viciul” acesta și încă stau lipiți de aparatul cu ecran mai mare sau mai mic, crezând că, poate, vor uita pentru câteva momente de problemele pe care le au. Ce se întâmplă însă cu kinderii care, vor nu vor, fac și ei ce văd la mami și la tati? Și cum nu poate controla nimeni conținutul programelor TV ne lăsam micuții să vizioneze orice…
Anunțăm cu mare drag că săptămâna 22 – 28 noiembrie este declarată “Săptămâna familiei, săptămână fără TV”. Părinții sunt rugați să închidă TV-ul și să petreacă mai mult timp în afara casei (să nu vă aud că nu aveți unde să ieșiți că este frig, pentru că UrbanKid.ro are recomandări noi săptămână de săptămână) și poate cu această ocazie vine și factura la curent mai mică, că doar e criză nu?
Despre “Săptămâna familiei, săptămână fără TV” noi am mai scris dar vă mai spunem o dată despre acțiunile propuse:

  • vizite la muzee, ZOO sau grădini botanice, joi 25 noiembrie intrarea va fi liberă
  • simpozioane organizate la bibliotecile județene

și, dacă vremea ține cu noi avem parte și de

  • concursuri de cros, desen pe asfalt, sărit cu coarda și multe altele prin parcuri.

PS- Rămâne între noi și ecranul PC-ului –  Teoretic, “Săptămâna familiei, săptămână fără TV” prespune și renunțarea, pe cât posibil, la utilizarea calculatorului, dar noi nu rezistăm fără UrbanKid.ro și ne place să credem că nici voi, așa că ne “vedem” pe net în continuare.
Este televizorul o influență bună pentru kinderi? Părerea lui Chinezu o aflați de aici, voi ce spuneți? Cât timp petreceți în fața TV-ului?

Sursă foto Prozac74/ Flickr.com