Bambini - Loc de Joaca
Pentru acest weekend, pe lângă teatru, avem și timp de joacă. Dar loc avem? Avem și loc de joacă. Și chiar avem unul foarte drăguț și pentru copii și pentru părinți, adică în timp ce unii se joacă, alții pot sta în cafenea. Vorbim despre Bambini, din sectorul 3.
Noi îl recomandăm pentru acest weekend, dar cel mai bine ar fi să vă duceți dumincă, n-o să fie aglomerație nici în trafic, nici pe acolo… Știți, duminică e ziua aia în care toți sunt prin restaurante cu trandafiri roșii în mână și cu inimioare textile ambalate frumos :).
Acum, trecând la lucruri mai serioase, să vă povestim despre Bambini. Este un loc de joacă structurat pe placul tuturor, și mari și mici. Copiii vor găsi acolo Camera de Creație, unde vor putea să picteze, să modeleze, vor avea la dispoziție toate materialele pentru a se simți ca niste adevărati artisti. După asta, urmează Camera de Țopăială, unde… detaliile nu-și mai au rostul, denumirea spune tot :). Să nu uităm aici și de Camera de Distracții, unde cei mici găsesc toate jucăriile.
În timpul în care copilul își face de cap, părinții se pot bucura de aceasta pauză în cafeneaua Bambini. Trebuie precizat că cei mici vor fi permanent supravegheați de personal specializat.
Loc de joaca - BambiniIntrarea pe tărâmul Bambini costă 25 de lei pentru trei ore de joacă. Foarte interesant este și faptul că pentru Sărbători sau alte ocazii speciale, Bambini organizeaza și ateliere de creație pentru copii. Iar dacă de ziua piticului tău vrei să îi faci o surpriză, poți alege tot acest loc.
Orarul Clubului Bambini
luni: 12.30 – 21.00
marti – duminica: 10.30 – 21.00… si peste, daca e nevoie.
Adresa: Branduselor nr. 60, sectorul 3, Bucuresti.
Romtelecom: 021/326.11.10
Vodafone: 0728.020.210
E-mail: bambini@bambini.ro