Kiddies - loc de joaca
Ce faci cu copilul în zilele în care nu prea e de ieșit afară? Tot trebuie să-l scoți din casă, dar dacă vremea nu-ți permite? Nu-i nimic. Îl scoți înăuntru! 🙂
Din categoria ”alt loc, altă distracție” azi vă prezentăm, foarte pe scurt, Kiddies. Îl găsiți la Baba Novac, adresa exactă – B-dul. Baba Novac, nr. 9G, sector 3 (lângă restaurantul “Rucăr”). Ce puteși găsi acolo? Un loc de joacă spațios, cu jocuri și jucării pentru toate vârstele. Vă puteți lăsa liniștiți copiii să se joace, sunt supravegheați de personal specializat, iar voi puteți să vă serviți cafeaua, să vă uitați la TV, etc.
Kiddies - loc de joaca
Pentru că, mai mereu, cei de la Kiddies găzduiesc petreceri pentru copii, ar fi bine să sunați înainte, ca să vedeți dacă locul de joacă e liber. Programul începe de la ora 11.00 și prețul este acceptabil: prima oră costă 10 lei, iar următoarele ore la jumătate – 5 lei.

Dacă vreți să-I faceți copilului petrecerea aniversară la locul de joacă, Kiddies face și acest lucru. Poți alege o petrecere tematică în funcție de ce preferă cel mic: Spiderman, Albă ca Zăpada, Barbie, Pirați. Pe lângă aceste personaje, celor mici li se mai oferă și face painting, meniuri (la alegerea părinților :P), magicieni, etc.
Kiddies - loc de joaca
Pentru copiii de peste 10 ani, petrecerile tematice nu mai au treabă cu Albă ca Zăpada și Spiderman – deja vorbim de Latino Party, Karaoke Party, Miss ;-).
Distracție plăcută!
[nggallery id=40]