targusorul brancovenilor
Întotdeauna mi-am dorit să mă pot duce în vizită la Moș Crăciun. Anul acesta îl putem vizita cu toții și drumul nu durează mai mult de câteva zeci de minute, pentru că Mogoșoaia a fost declarată Ambasada lui Moș Crăciun. Serios, chiar de către primarul comunei!
Ca să mă credeți pe cuvânt, trebuie să vă spun că tot parcul “Târguşorul Brâncovenilor” este parcă făcut tot din turtă dulce, de la clădirile frumos colorate, la aleile desenate sau la bradul mare din centrul lui, până la patinoar și alte locuri de distracție numai bune pentru cei mici sau cei mari.
Copiii care au visat să se plimbe cu sania lui Moș Crăciun o pot face în timp ce părinții așteaptă lângă brad cu o cană de vin fiert sau de ceai fierbinte, spiridușii oferă celor mici pașapoarte în care ei notează ce își doresc să le aducă Moșu… ce mai… o atmosferă de poveste!
targusorul brancovenilor brad
Transport
Vă mai dau o veste bună: bucureștenii care vor să ajungă la Ambasada lui Moș Crăciun trebuie să știe că transportul este gratuit până pe 15 ianuarie. Autobuzul 462 (Bulevardul Ion Mihalache, Bulevardul Bucureştii Noi, Şoseaua Bucureşti-Târgovişte) este pus la dispoziția celor care vor să se vadă cum arată o localitate din povești!
Voi ați fost până acum acolo?
Sursă foto: Târgușorul-Brâncovenilor.ro.