UrbanKid.ro recomande hainele de gravide si bebelusi La Redoute
De fapt, vorbim despre noile colecții pentru copii și viitoare mămici, apărute pe LaRedoute.ro.
Seturi de body-uri, saci de dormit, pantofiori pentru bebeluși sau jeanși, rochii și bluze pentru gravide sau sutiene de alăptat pentru proaspetele mămici, în câteva cuvinte: cam tot ce ai avea nevoie când te pregătești să aduci pe lume o fărâmă de om.
3 body - set La Redoute
Prețurile sunt… de fapt, am zis că refuzăm să mai apreciem vreun preț până nu se termină cu recesiunea :), dar îți spunem că tot ce găsești sunt haine de la Cocoon, Autre, Soft Grey, Active Wear și multe altele (listă completă de mărci).
Oricum am da-o oferta de haine pentru gravide si bebeluși este impresionantă si compusă din lucruri utile, frumoase, de calitate si pentru care nu merită să pierzi vremea alergând prin oraș. Magazinul online e făcut cu cap și nu stai să orbecăi după ceea ce cauti – poți foarte ușor să gasești hăinuțe în funcție de vârsta copilului tău. Noi de exemplu, am fost fericiți că am găsit chiloței pentru fetițe ca deh, vine vara, purtăm rochițe și nu e frumos să stai cu scutecu la vedere :P.
Setul bluză+pantaloni La Redoute
Livrarea produselor se face în maximum 14 zile și la fiecare comandă primești un cadou (indiferent de valoarea cumpărăturilor) – un trench coat (în valoare de 270 de lei) și noul catalog La Redoute – colecția primăvară-vară 2010.
Poți comanda doar catalogul, dacă dorești, la prețul 9,9 lei.
Spor la shopping!
[nggallery id=36]