Baby Expo de vara
Ediția de vară a salonului Baby Expo începe pe 27 mai (joi. V-am mai zis, nu? 🙂 ) la Sala Polivalentă. Peste 150 de expozanți îi așteptă pe părinții cu copii între 0 și 5 ani, dar și pe viitorii părinți.
Organizatorii au pregătit pentru vizitatori și o grămadă de surprize, concursuri, tombole, etc. În fiecare zi a expoziției, cei mici sunt așteptați la Baby Gym unde vor face sport, se vor rostogoli, se vor juca, iar părinții primesc sfaturi de la specialiști. Urmează concursul Piticii Sportivi, unde vor avea patru probe : cățărare, echilibru, coborâre și de-a rostogolul. La Salsa Baby deja intră și mamele în schemă, adică fac toată treaba 🙂 . Vor dansa pe ritmuri de salsa cu cei mici în port-bebe. Iar competiția bebelușilor care merg de-a bușilea n-avea cum să lipsească de la așa eveniment.
Veți găsi și locuri de joacă amenajate de sponsori, spațiu de alăptare sau de schimbat scutece.
Pe cei mici iî mai așteaptă și clovni, zâne, magicieni, face painting, dar vor putea merge și la Ferma Animalelor – va fi amenajat un spațiu unde  vor putea petrece timp în compania animalelor. Vorbim despre animale adevărate, să nu vă gândiți la plușuri 🙂 .
Părinții vor putea primi sfaturi pentru masajul bebelușului, oferite de specialiști, iar viitoarele mămici sunt așteptate cu cadouri și cu Marea Tombolă a Gravidei.
Pentru mai multe detalii, intrați pe babyexpo.ro
Programul de vizitare: zilnic, de joi, 27 Mai, până duminică, 30 Mai, între 10.00 şi19.00 (duminică până la ora 16.00), la Sala Polivalentă.
Intrarea costă 10 lei pentru părinți şi este gratuită pentru copii.
Pe baza biletului de intrare puteți participa la tombola cu premii din oră în oră.