Ați citit bine, patinoarele nu’s deschise doar pe timp de iarnă, ci ne așteaptă la fel de răcoroase și atunci când afară sunt peste 30 de grade Celsius.
Copiii fac și sport, se și distrează, plus că e clar de încercat să ne dăm pe gheață când afară lumea se topește în razele soarelui. Noi știm de existența a două patinoare indoor în București, care ne așteaptă indiferent de sezon cu patinele pregătite.

Afi Cotroceni

După o tură de shopping de hăinuțe de vară, câteva minute la patinoar sunt numai bune. Dacă părinții nu știu să patineze ori dacă cei mici vor singuri pe gheață, e bine de știut că aici există personal instruit care să fie alături de prichindei chiar și atunci când părinții nu sunt prin preajmă. Așadar, îi puteți lăsa pe micuți jumătate de oră singurei și mămicile pot da o tură liniștite să-și caute rochița perfectă de vară.
Pe site-ul oficial al patinoarului de la Afi Cotroceni găsiți și orarul exact și prețurile pentru închirierea de patine ori doar pentru accesul la gheață.

The Champs

Patinoarul The Champs este situat în complexul Liberty Center la etajul 2 și ne așteaptă și el fie iarnă, fie vară, cu gheața pregătită pentru patine.
Sunt mai bine de 300 de metri pătrați de gheață impecabilă, muzică bună și dacă nu veniți cu patinele de acasă, le veți putea închiria de aici în doar câteva minute.
Voi mai știți de alte patinoare indoor din București? Ați fost până acum pe gheață vara?
Sursă foto: Christopher Craig/ Flickr.com.