Hobby Cafe
Mergând pe stada Mântuleasa, chiar vis-a-vis de Biserica Mântuleasa, colţ cu Negustori numărul 34, am găsit Hobby Cafe.
Nu este o casă prea mare dar este primitoare iar oamenii de acolo veseli şi săritori. Poţi să bei un ceai, o cafea, un vin fiert sau să mănânci o quesadilla sau un club sandwitch (delicios!).
Hobby Cafe - camera de joaca
Au o cameră micuţă dar totuşi suficient de mare să alerge şi să se joace câţiva copii acolo. Tot aici se organizează cursuri de tot felul: pictură, design, fotografie şi alte ateliere de creativitate. Am mai aflat că şi copiii sunt încurajaţi să participe la astfel de cursuri concepute special pentru ei. Ah, ca fapt divers, în camera respectiva e și un Wii 🙂
Duminică, 31 octombrie, începând cu ora 11.00 o să fie o super petrecere de Halloween pentru ei!
petrecere Halloweeen pentru copii
Nu mai zicem că în minunatul loc şi adulţii pot să se joace. Rummy, table, cărţi sau, pentru pasionaţi, şi ştiu că sunt mulţi…wii (fără nicio chirie sau taxă 🙂 ).
Bine de ştiut: se fumează peste tot. Aşa că dacă vreţi să ieşiţi pe seară, la un ceai şi să luaţi şi copilul la o joacă mică, eventual rezervaţi camera cu canapea, este mai retrasă, uşile se pot închide şi puteţi evita fumul de ţigară.
UrbanKid.ro a testat rezistenţa celor care trebăluiesc prin cafenea şi se vedea clar că sunt obişnuiţi cu copiii de toate vârstele.
poti sa vii cu jucariile de acasa in Hobby Cafe
Staţi cu ochii pe noi să vă spunem ce mai plănuiesc pentru copii cei de la Hobby Cafe!

Hobby Cafe: Facebook & Website
Meniu Food | Meniu Drinks
E-mail: contact@hobbycafe.ro
Telefon: 0771.760.238 / 0724.288.850
Adresa: Bucuresti, Strada Negustori 34
(colt cu Mantuleasa, vis a vis de biserica)
[nggallery id=64]