Jaristea
După o lungă dezbatere (aproape o zi) am ajuns să alegem Jariștea pentru o seară ”romantică” în trei. În trei… adică mamă, tată și copil, nu vă gândiți la lucruri porno 🙂 . Deși am plecat de acasă cu inima îndoită (că suntem cu copilul de șase luni după noi), ne-am relaxat când am ajuns. În primul rând, când am intrat ne-am cam întors în timp cu vreo 100 de ani. Locul, atmosfera, chelnerii, muzica și tot ce era prin jurul nostru încropea un tablou din anii 1900.
În al doilea rând,  am fost foarte bine primiți. Cum ne-au văzut cu copil, au făcut mutări de trupe ca să ne pună la o masă într-un colț mai liniștit. În timp ce un ospătar ne aducea scaun de masă pentru bebe, altul oprea aerul condiționat care bătea fix spre masa noastră. Ba chiar i-au adus imediat și comanda: un fresh de portocale la biberon 🙂 .
Ne-am simțit minunat, atmosfera a fost extraordinară, servirea impecabilă, mâncarea foarte bună, iar seara noastră a fost una reușită, mai ales că bebe a adormit în cărucior și ne-a dat o pauză cu ocazia asta.
Jaristea
Înainte de asta, auzisem în repetate rânduri că Jariștea e un loc scump, că ospătarii te fură, că notele de plată vin umflate, că servirea lasă de dorit, etc. Ei bine, singurul lucru adevărat e că e scump (dar merită). Adică nu e de mâncat în fiecare seară (vedeți și voi că de când e Urbankid.ro pe lume, acum e prima oară când scriem despre Jariștea 🙂 ).
Dacă vreți să plecați acum, adresa e str. George Georgescu, nr. 50-52 (de la Unirii spre Rahova), dar ar fi bine să vă faceți rezervare: 0744.240.126 sau 0721.961.936. Website: www.jaristea.ro