La Copac este o terasă mică, încropită în jurul unui copac gros. Se află foarte aproape de Piața Romană și nu are nici loc de joacă special pentru copii și nici nu este foarte departe de agitația orașului, ba chiar din când în când vezi cum șoferii nu mai au pe unde să parcheze și ocupă tot trotuarul din fața localului. Cu toate acestea, e un local child-friendly, unde oamenii îți zâmbesc larg atunci când aduci un copil, unde poți veni cu cățelul pentru a-i oferi și lui o seară în oraș și unde aș zice că nu e de preferat să ajungi în serile de la final de săptămână pentru că toate mesele sunt ocupate, este foarte aglomerat și își pierde tot farmecul.
La Copac_3
“Rețeta” perfectă pentru câteva ore petrecute La Copac se poate rezuma așa: să fie în timpul săptămânii, dacă vreți să ajungeți aici cu mai mulți prieteni atunci fiți pe fază și dați un telefon pentru a face o rezervare înainte, să vă fie poftă de legume gratinate bune, cred că aici am mâncat cele mai bune legume gratinate din București, la un preț foarte mic (undeva la până în 10 lei porția) și să ajungi aici cu bicicleta pe care o poți lăsa să se odihnească.
La Copac_2
Dacă plouă sau e prea cald, curaj și intrați în interior. Este casa unde a locuit scriitorul Radu Petrescu, aceeași atmosferă relaxată o descoperiți și aici.
Dacă ajungeți aici și vă place, fiți cu ochii și pe pagina lor de Facebook din când în când sunt concerte și alte evenimente chiar faine la care poate ajungeți.
Surse foto: facebook.com/la.copac.