Pentru că vremea ține cu noi și meteorologii au anunțat că așa va fi și de acum încolo m-am gândit ca în fiecare săptămână, pentru o perioadă de timp, să vă povestesc despre o terasă care așteaptă veselă familii mari, cu copii plini de energie și imaginație. Locuri care au spațiu destul de mult pentru a le permite celor mici să se joace în voie, localuri cu meniuri de unde puteți alege preparate sănătoase sau unele ce pot fi consumate cu poftă și de copii.
Gradina_OAR
Unul dintre locurile preferate de părinții care vor să iasă în oraș cu cei mici este Grădina OAR. O perioadă care ni s-a părut tuturor foarte lungă terasa a fost închisă, dar de anul trecut ne putem bucura din nou de ea, iar anul acesta și-a deschis porțile pe 18 mai.
Cu aceleași scaune mari și confortabile, mese joase și verdeață cât cuprinde ne așteaptă și acum să ne petrecem clipe de relaxare fix în centrul Bucureștiului, dar destul de departe de agitația și forfota din buricul orașului.
Gradina OAR
Ceea ce este foarte fain la OAR este faptul că deși localul nu este foarte mare (în comparație cu Verona ce se află la câțiva metri depărtare) avem intimitate, oferită de panourile ce separă mesele, așadar cei de la masa alăturată nu vor auzi chiar toată discuția noastră. În plus, panourile realizate din tot felul de materiale sunt “casa” pentru expoziții de fotografie și nu numai, iar dacă nimeriți aici în serile de week-end mai ales aveți toate șansele să vă bucurați de muzică live sau alte evenimente culturale. Pe lângă asta există și spații verzi, la umbra unor copaci bătrâni, pe care copiii le pot exploara în voie, în timp ce mămicile schimbă două vorbe ca’ntre fete.
prajitura
La final, vă dau câteva exemple de ceea ce puteam găsi ieri în meniul de aici: supă cremă de broccoli, quiche cu dovlecei și parmezan, quiche cu spanac și feta, tort de morcov și tort de bezea. Eh? Cum sună?
Surse foto: Gradina OAR/ Facebook.com.