Când spun Fabrica mă gândesc în primul rând la concertele de aici și apoi la familiile care vin pe timp de zi sau chiar seara la terasă. Locul atrage copiii urbani, cu multe desene, graffiti-uri și alte mesaje colorate, terasa este mare și cum i se cuvine de altfel unei locații declarate 100% urban, nici urmă de verdeață și iarbă proaspătă, însă există altele pe post de bonusuri și nu sunt deloc puține.
Un super colț al terasei este locul de joacă ce ne aduce aminte de mare, întrucât în loc de covoare de cauciuc simandicoase, aici avem nisip pentru cei jucăuși care vor să renunțe la încălțări când e cald afară ori pentru cei care visează o groapă cu nisip mai mare decât cele deja prezente în multe parcuri. Pe lângă nisipul fin, mai avem și câteva leagăne și alte minunății pe care copiii le vor încerca cu răbdare și entuziasm. Asta în timp ce părinții se joacă alături de ei sau respiră o gură de liniște ca’ntre adulți la o masă fix lângă locul de joacă.
loc de joca
Serile umplu mai mereu terasa, mai ales la final de săptămână, dar dacă vreți să faceți o plimbare pe la mijlocul zilei veți avea tot locul aproape numai pentru voi. Apropo, există și un meniu special pentru masa de prânz. Costă undeva pe la 20 de lei sau un pic peste și oferă atât felul principal, cât și o supă. Dacă nimeriți la prânz, vă recomand să încercați fără nicio temere, mâncare chiar este foarte bună, servirea la fel și oamenii de aici la fel de “gustoși”.
Să Fabricați amintiri frumoase în Fabrica, vă doresc.
Surse foto: facebook.com/clubfabrica.