FunLand_by_nivenerPentru o ieşire de week-end, când n-ai cu cine să laşi copiii, poţi alege Funland (ultimul etaj al magazinului Unirea) fie că eşti sau nu pasionat de bowling sau biliard. Nu e nevoie să joci, poţi să mergi cu prietenii şi să staţi la poveşti la o masă şi îţi poţi lua şi copilul cu tine fără să fie nevoie să îi porţi în permanenţă de grijă.
Există loc de joacă pentru copii şi există şi personal specializat care are grijă de ei cat timp stau acolo. Tu trebuie doar să rămâi în interiorul Funland şi să spui unde te pot găsi în cazul în care e nevoie de tine. Copilul nu va avea nevoie de ţine, oricum. Dacă ai norocul că în acelaşi timp să fie şi alţi copii acolo, va trebui doar să te duci să vezi dacă a transpirat de la atâtea tumbe. Toată nebunia asta costă 15 ron de copil şi merită, la fel cum şi tu meriţi puţină linişte.
Locul de joacă e împărţit în două părţi: partea pentru copiii până în 3 ani şi cea pentru copiii între 3 şi 14 ani, unde sunt amplasate 30 de jocuri Playmart.
În altă ordine de idei, Funland-ul pare un loc deştept – la intrare este locul de joacă, unde ar fi bine să-l laşi din start pe cel mic. Prima oară s-ar putea să nu realizezi cât de practic e acest aspect, dar când ajunge copilul la bowling şi începe să ţipe că vrea şi el dea cu bila  (iar bila  nu e chiar usoara, ii poate face uşor piciorul  cu podeaua,  daca ii cade), îţi  dai seama ca  cel  bine era sa-l laşi de la început la locul de distracţie, sa  nu mai vada nimic altceva.
Sursa foto: ~nivener / deviantART