Thomas vine într-o mulțime de forme, de plastic, de pluș sau din materiale precum lemn sau metal și este de departe cel mai cunoscut trenuleț pentru copii. Și-a adus și prietenii la joacă și transformă orice joc în unul distractiv. Apropo, dacă sunteți curioși, ne-am documentat un pic și despre istoria trenulețului Thomas și a prietenilor lui.
În altă ordine de idei, cei de la Elefant.ro, care ne oferă cărți pentru copii, părinți și nu numai, au și o secțiune pentru jucării, categorie unde am descoperit gașca Thomas. Opt trenulețe mici (14 cm x 5 cm x 16.5 cm) adică Thomas și alți șapte prieteni costă doar 42 de lei, bine de fapt ca să fim corecți prețul este de 41.90 de lei. Jucăriile sunt rezistente, ușor de manevrat și de montat, gata de distracție mereu, iar dacă le doriți în dimensiuni mai mari, atunci aflați că există și alt set, cu trenulețe ceva mai măricele.
Setul este destinat copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 și 7 ani, dar dacă se joacă însoțiți de părinți (și cred că la trenulețele acestea nu vă puteți abține) pot fi jucăriile preferate și pentru copii mai mici de 3 ani.

Din aceeași serie, am descoperit și cum ne putem juca cu Cranky și Salty la Docurile Brendam. Putem descărca marfa din port cu macaraua, o putem transfera la docuri și multe altele, dar vă propun să vă las cu toate jucăriile Thomas și să decideți voi care este cea perfectă pentru ai voștri.
Îl aveți pe Thomas acasă, nu? 🙂
Sursă foto: awsheffield/ Flickr.com.