…Şi chiar dacă nu ştii prea multe despre ce înseamnă Ayurveda, despre cele 6 gusturi sau cum să îmbini alimentele, cred că merită să ai cel puţin o experienţă culinară la Satya. Şi nu numai culinară. O să fii surprins încă de la intrarea pe poartă. Şi copilul tău, la fel.
Picture 11
Casa Satya chiar este o minunăţie de loc. Pe lângă izul şi aromele orientale, cei de la Satya se mândresc cu multe lucruri.
În primul rând că toate preparatele lor se bazează pe principiile ayurvedice (de la alimente organice la cele care echilibrează întreg organismul şi ajută la digestie şi la obţinerea unei stări generale de bine).
Aici se foloseşte doar făină integrală bio, zahăr de trestie nerafinat, legume şi fructe proaspete, sare de mare sau sare roz Himalayana, numai ingrediente naturale, bio-ecologice iar mâncărurile şi băuturile sunt pregătite cu apa ionizată alcalină.
Toate acestea se găsesc într-o casă frumos amenajată, cu aer ionizat şi lumină cu spectru complet.  Sună de pe altă planetă …unde mai pui că au şi oferte speciale pentru mămici şi tătici cu piticii până-ntr-un an sau pentru mămici cu burtici (reduceri de 30%, ne-cumulativ cu alte oferte şi la fiecare suc fresh comandat, încă unul gratuit din partea casei). Ofertele sunt numeroase. Există şi un magazin la intrare cu produse cosmetice eco pentru copii. Si chiar si o biblioteca. Trebuie să mai ştii că aici nu se fumează.
Casa Satya se găseşte pe Strada Banu Manta, nr. 25 (lângă Primăria Sectorului 1)
Programul Restaurantului: Luni – Duminică 12:00 – 23:00 ultima comandă la bucătărie. Telefon rezervări: 0788.788.789.
Alte informaţii despre alimentaţia ayurvedică, restaurant, magazin online, catering, livrări pe  satya.ro
[nggallery id=15]