magazin de jucarii
E periculos să intri în magazinul ăsta dacă ești pe grabă. Așa eram eu când am fost prima dată. Am fost să cumpăr repede un cadou și apoi trebuia să fug la un botez. Aham, ăsta era planul meu. Dar când am văzut ce minunății erau acolo, ce culori, ce lucruri mărunte și drăguțe… am cam uitat unde trebuia să ajung și la ce ora. Știți cum fac copiii în cofetării? Cască ochiii mari, se uită la toate prăjiturile și nu știu pe care s-o aleagă? Exact așa eram și eu. Cum să rezist unui centimetru de perete cu un melc în vârf? Cum să nu învârt fiecare titirez și să nu mă uit prin fiecare caleidoscop? E simplu, nu aveam cum, era peste puterile mele. Nici nu vă spun câte am luat și cu cât am depăsit bugetul.
Până ajungeți acolo, vă amăgesc zicăndu-vă că au: păpuși de pus în mână și altele mai mici pentru degete, puzzle-uri din lemn, zeci de pășitori care ajută copilul să învețe să meargă. La jocuri de societate, probabil că vă așteptați la Monopoly, dar sunteți departe de adevăr. De exemplu, unul din ele e cu o broască pe care participanții jocului trebuie să pună piese fără să o dărâme. Și zeci de jocuri de îndemânare, care îl fac pe cel mic să fie creativ, să învețe forma obiectelor și cum să își folosească mâinile pentru a le manevra.
magazin de jucarii
Au până și decorațiuni de cameră, pe care puteți să le luați asortate: veioză, cuier, candelabru toate cu zâne roz. Și ce găsim de cumpărat la magazinele din Mall? Spidermani și pokemoni? Nu, mersi!
Boribon e un tărâm colorat pentru copii mici și mari. Jucării sunt lucrate manual, cele mai multe din lemn și vopsite cu substanțe ecologice non-toxice. După ce că sunt drăguțe, mai sunt și sănătoase. Au jocuri, haine, decorațiuni pentru casă, accesorii pentru fete. Multe din ele merg pe post de cadou, dar nu doar pentru pici. Sunt și pentru oamenii care de 1 iunie își spun La multi ani. Îi știți voi.
Sursă foto: Boribon

Magazin Boribon
Site: www.boribon.ro
Adresa: Str. Viitorului nr. 21, sector 2
Tel: 021 211 10 63
B-dul Pache Protopopescu nr. 102
Tel: 021 253 13 53