Primul este un costum întreg care îmbracă un copil din cap până’n picioare, fără a exagera deloc. Este realizat 100% din lână merinos, e moale și se mulează pe corp pentru a ține cât mai bine de cald și e prevăzut cu un fermoar lung care să ajute la o îmbrăcare cât mai ușoară.
Al doilea produs despre care vreau să vă povestesc este o bluză gen pulover moale. Dacă aveți copii mai mari pe acasă (între 3 și 7 ani) atunci aceste măsuri sunt prevăzute cu două capse pentru o îmbrăcare ușoară, iar dacă alegeți măsuri mai mici, atunci trebuie să știți că partea de la funduleț este mai lungă pentru a ține de cald la spate.

Nu pot să uit nici de colanți. Merg pe sub pantaoni sau purtați pe post de pantaloni atunci când e mai cald. Sunt elastici, iar manșetele de la picioare sunt lungi (cât să fie purtate îndoite atunci când copilul este mai mic și normal atunci când cel mic se mai înalță).

Ai voștri au o păturică preferată? Că de nu, asta cu siguranță o să devină favorita lor, pentru că ține răcoare vara și cald iarna, rezistă la murdărie, este un bun absorbant și mai e și un pic elastică. Marginile sunt tivite cu bumbac organic, iar lâna este foarte fină, pentru a nu provoca mâncărimi copiilor.

Despre lâna merinos noi am mai povestit. De asemenea, nu uitați că aveți reducere la produsele de la prietenii de la HipHip.ro. Cei care cumpără produse de lână de la ei până pe 20 decembrie primesc prețuri mai mici cu 5% dacă la comandă se folosește codul LanaUrbanKid.