Nu știu dacă ați aflat, dar cei care locuiesc în Sectorul 2 din București sunt tare norocoși. Asta pentru că ieri tocmai ce s-au lansat mai multe activități faine, oferite de Primăria sectorului, în cadrul Complexului “Sfântul Pantelimon” – complex deschis acu aproximativ un an. Este vorba despre cursuri gratuite și un complex destinat activităților recreative – special pentru cei din sector.
Din câte spun autoritățile locale, acesta este cel mai mare complex pilot de activități recreative din țară și oferă tot felul de cursuri pentru cei mici: de la informatică, la limbi străine (arabă, chineză sau engleză) pictură, dansuri, zumba, karate, dar și pentru adulți: zumba, informatică și engleză.
Am înțeles că există și săli de aerobic, pentru cei care vor să facă sport și, foarte important zic eu, toate activitățile sunt gratuite. Fain, nu?
Găsiți Centrul Sfântul Pantelimon pe Pantelimon 301 și puteți trimite întrebările despre activități pe mail la complexul.pantelimon [@] social2 [.] ro sau fiți cu ochii pe pagina lor de Facebook.
Sursă foto: Facebook.com/ Primaria-Sectorului-2-Complexul-Sf-Pantelimon.