Nu știu cum sunteți voi, dar eu, până acum câțiva ani, când ziceam “tapet” îmi imaginam cea mai urâtă imagine a unei case. Asta pentru că la un moment dat tapetul a “luat avânt” și la noi și în fiecare casă pereții erau îmbrăcați în tapet, unul mai urât decât altul… din păcate.
Cu toate acestea, de ani buni de zile, modelele au devenit din ce în ce mai simpatice, iar montarea mult mai ușoară în comparație cu văruitul unei camere întregi și faptul că niciodată nu vom reuși să desenăm pereții perfect precum este un model de tapet face tapetul o variantă de luat în calcul pentru oricine care vrea să ofere pereților personalitate.

În camera copiilor lucrurile devin și mai complicate dacă ne gândim la vestitul var. Nu prea avem cum să alegem un model foarte complicat în ceea ce privește desenul final, pentru că ne gândim că cei mici cresc repede și poate în doi ani nu vor mai dori să se uite la același desen. Tapetul devine astfel răspunsul corect, mai ales că se poate spăla imediat în cazul unui accident nefericit cu mâncare.
Am descoperit pe jurnaldedesigninterior.com mai multe modele colorate și vesele pentru copii, sper să vă placă și vouă și să vă inspire.
Dacă vă fac cu ochiul puteți găsi modelele pe kokodeko.ro.