Ingrediente:

  • 2 feniculi
  • 100 g praz
  • 200 g mazăre
  • 300 ml de supă de bază
  • smântână din lapte de vacă sau de cocos
  • 1 buchețel tarhon sau pătrunjel
  • 1 lg-ță semințe anason sau fenicul

Mod de preparare:

La această rețetă se folosește feniculul în totalitate: bulbul, tulpinile și frunzele. Puteți păstra partea din mijloc al bulbului (cea mai dulce) pentru o salată și restul folosiți la supa noastră. Frunzele se pot folosi pentru a garnisi supa.
Se taie feniculii fâșii și prazul rondele și se sotează la foc mic în 2 linguri de ulei sau/și câteva linguri de supă de bază. Când se înmoaie adăugăm semințele de anason sau fenicul pisate și supa de bază care poate fi vegetală sau supă de bază de pui. Se lasă să fiarbă împreună la foc mic pentru 5-7 minute.
Citiți toată rețeta și comentați pe Diversificare.ro.


Diversificare.ro vorbește părinților care vor să crească copii sănătoși. Scriem despre misterul diversificării alimentației, asa cum l-am cunoscut și înțeles noi, odată pornite pe drumul alternativ sau în tandem cu alăptarea. Chiar dacă a fost provocator, ne-am descurcat și vrem să împărtășim experiențele noastre cu părinți care parcurg acum același drum.
Ne documentăm, experimentăm, scriem despre reușite gastronomice și nu numai.
Vă invităm să ne citiți, să ne povestiți întâmplările voastre și să ne provocați cu întrebări la care să vă răspundem cât mai documentat.

Sursă foto: _Nezemnaya_/ Flickr.com.