salata de sfecla

Ingrediente:

  • o sfeclă roșie potrivită
  • 1/2 avocado bine copt
  • câteva felii de brânză tofu (sau brânză feta)
  • zeamă de lămâie după gust
  • o linguriță de ulei de măsline

Mod de preparare:

Sfecla se spală bine și se lasă în cuptorul încins la 180 de grade pentru o oră jumătate sau până se înmoaie. După ce s-a răcit, se curăță de coajă și se dă pe răzătoare sau se mărunțește în robotul de bucătărie, după preferință.
Citiți toată rețeta și comentați pe Diversificare.ro.


Diversificare.ro vorbește mămicilor care vor să crească copii sănătoși. Scriem despre misterul diversificării alimentației, așa cum l-am cunoscut și înțeles noi, odată pornite pe drumul alternativ sau în tandem cu alăptarea. Chiar dacă a fost provocator, ne-am descurcat și vrem să împărtășim experiențele noastre cu mame care parcurg acum același drum.
 
Ne documentăm, experimentăm, scriem despre reușite gastronomice și nu numai.
 
Vă invităm să ne citiți, să ne povestiți întâmplările voastre și să ne provocați cu întrebări la care să vă răspundem cât mai documentat.

Sursă foto: Rameshng/ Flickr.com.