O doctrină veche spune că există o legătură atât de puternică între legume și fructe încât ele au forma clară a ceea ce vindecă în corpul uman. Poate părea ceva ciudat, dar niște simple exemple cred că spun totul.
O nucă arată ca un mic creier, cu o emisferă stângă și una dreaptă și cerebelul în partea inferioară. Chiar și încrețiturile sau cutele unui miez de nucă ne fac să ne ducem cu gândul la creier.

Dacă tăiem ciupercile în două jumătăți acestea vor arăta precum urechea umană. Ciupercile îmbunătăţesc auzul și sunt unul dintre puținele alimente care conțin vitamina D, importantă pentru sănătatea oaselor, chiar şi pentru cele mici din ureche care transmit sunetul la creier.
Secţiunea transversală a unui morcov arată ca ochiul uman. Pupila, irisul și liniile radiale arată exact ca ochiul uman. Și știința demonstrează acum că morcovii măresc considerabil fluxul sanguin la nivelul ochilor şi ajută funcţia generală a ochilor.

Pentru a decoperi mai multe fructe și legume care arată fix ca organul pe care-l vindecă citiți articolul întreg pe live-food.eu.