Ingrediente:

    • BLAT:
  • 250g făină de grâu integrală
  • 1 ou
  • 1/2 linguriță de sare
  • 1 linguriță drojdie uscată
  • 1/2 linguriță zahăr
  • 150 ml apă caldă
  • 3 linguri de ulei de măsline extravirgin
    • COMPOZIȚIE:
  • 5 linguri de sos de roșii
  • 1 mână de ciuperci
  • 1/2 ardei gras tăiat fâșii sau rondele
  • 1 mână de măsline naturale
  • 1/2 ceapă roșie
  • 1 mână de emmentaler ras
  • 1 mână de mozzarella tăiată felii
  • 1 mână de parmezan ras
  • 1 mână de frunze de rucola
  • 1 mână de frunze de busuioc

Mod de preparare:

Se pune într-un pahar drojdia amestecată cu o lingură de făină, 3 linguri de apă caldă şi zahăr până se face ca o pastă; se lasă câteva minute până se se umflă şi face spumă.
Citește toată rețeta și comentează dacă îți place pe Diversificare.ro.


Diversificare.rovorbește mămicilor care vor să crească copii sănătoși. Scriem despre misterul diversificării alimentației, așa cum l-am cunoscut și înțeles noi, odată pornite pe drumul alternativ sau în tandem cu alăptarea. Chiar dacă a fost provocator, ne-am descurcat și vrem să împărtășim experiențele noastre cu mame care parcurg acum același drum.Ne documentăm, experimentăm, scriem despre reușite gastronomice și nu numai.Vă invităm să ne citiți, să ne povestiți întâmplările voastre și să ne provocați cu întrebări la care să vă răspundem cât mai documentat.

Sursă foto: woodleywonderworks/ Flickr.com.