Recunosc, mie mi-a fost frică de întuneric atunci când eram mică și nici acum nu mă pot mândri că stau foarte bine la acest capitol, așa că orice aș face, am o sursă de lumină aproape. Eh, și dacă atunci când eram noi mici, puține erau lămpile care să nu ne sperie și mai rău noaptea sau care să ne lumineze doar camera, nu toată casa, acum situația e cu totul alta. 😀
Despre frica de întuneric mi-am adus aminte după ce am văzut niște lămpi tare haioase. Design-ul acestora este realizat de către Fuming Wu, care spune despre lămpi că sunt unele… magice. Nu-l contrazicem, pentru că nouă ne plac tare mult, mai ales că “lumina” poate fi sucită, învârtită sau îndoită așa cum vrem sau așa cum vor copiii – depinde în ce cameră își găsește lampa “casa”.

Puteți să faceți o inimioară, un cerc, un pătrat… ce mai, puteți să încercați să conturați până și personajul preferat din desenele animate ale copiilor, imaginație să fie!
După o veste bună, vine una nu tocmai bună, dar finalul promit că este unul fericit. Să vă explic: modelele de lămpi sunt deocamdată doar la nivel de proiect, deci nu le putem găsi pe nicăieri prin magazine, însă oferta de veioze haioase este atât de bogată încât am mai putea trăi o perioadă fără lămpile “contorsioniste” nu-i așa?
Alor voștri le e frică de întuneric? 🙂
Sursă foto: yankodesign.com.