Jucăriile pentru bebeluși sunt tare complicate, deși la prima vedere ai impresia că nu sunt altceva decât o bucată de cauciuc. Asta pentru că jucăria trebuie să fie frumoasă, nici prea moale, nici prea tare pentru a putea fi manevrată așa cum vrea piticul și mai presus de orice, ea trebuie să nu aibă coloranți periculoși pentru a fi mestecată cum, când și cum vrea bebelu.

  • Chan Pie Gnon
    Prima jucărie “pe care o scoatem astăzi la tablă” este Chan Pie Gnon, jucărie gustoasă, făcută din cauciuc natural și pictată doar cu coloranți alimentari. Are un fluieraș în interior și e atât de simpatică, încât orice bebe și-ar dori-o.
    Chan Pie Gnon costă 39 de lei, citiți mai multe detalii despre jucăria de cauciuc pentru bebeluși.
  • Cactus în echilibru
    Despre cactusul în echilibru eu cred că am mai vorbit noi, însă nu-l putem uita acum că povestim despre jucării pentru copiii mici. Dacă nu vă mai aduceți aminte, vă povestesc eu: jocul presupune ca fiecare pitic să adauge câte o frunză de cactus, astfel încât să nu cadă nimic. Odată ce o frunză sau tot cactusul cade, jucătorii sunt eliminați pe rând până mai rămâne unul singur. Cactusul, cu tot cu frunzele lui magice, costă 85 lei.
  • Bunny – iepurașul săltăreț
    Revenind la jucării pentru cei care au câteva luni, un iepuraș săltăreț zic eu că ar aduce multe zâmbete. Dacă veți învârti cheița, iepurașul țopăie până… până obosește și costă doar 18 lei.
  • Familie de păpuși
    Aveți mai mulți copii acasă? Atunci, ca să nu se certe pe jucării, cumpărați o întreagă familie de păpuși! Sunt patru păpuși ecologice și singure cu care se pot juca împreună toți copiii. Toate cele patru jucării costă 71 lei.
  • Girafa Sophie
    Pe girafa Sophie am lăsat-o la urmă pentru că mai toți părinții o știu deja. E săraca bătrână, dar nu se lasă mai prejos și este mereu prezentă atunci când se vorbește despre topuri cu cele mai faine jucării de bebei.Știați că Sophie s-a născut în 1961? Înainte să facem calculul și să vedem câți ani are de fapt, vă spunem că girafa costă 52 lei la Napati și poate fi achiziționată online.


Voi ce jucării distractive și sigure mai știți pentru copii mici și bebeluși?
Sursă foto principală: candrews/ Flickr.com.