peste la cuptor

Ingrediente:

  • un file de pește alb
  • un dovlecel
  • un morcov
  • un ardei roșu
  • 2 fire de cimbru proaspăt sau uscat

Mod de preparare:

Peștele se spală, se condimentează cu cimbru și se așează într-un vas termorezistent. Legumele se spală și se taie rondele și se pun la cuptor, împreună cu peștele.
Este nevoie doar de puțină apă datorită legumelor care conțin apă la rândul lor.
Dacă vasul nu are capac, acoperiți-l cu folie de aluminiu pentru a distribui mai bine căldura.
Citiți toată rețeta și comentați pe Diversificare.ro.


Diversificare.ro vorbește mămicilor care vor să crească copii sănătoși. Scriem despre misterul diversificării alimentației, așa cum l-am cunoscut și înțeles noi, odată pornite pe drumul alternativ sau în tandem cu alăptarea. Chiar dacă a fost provocator, ne-am descurcat și vrem să împărtășim experiențele noastre cu mame care parcurg acum același drum.
 
Ne documentăm, experimentăm, scriem despre reușite gastronomice și nu numai.
 
Vă invităm să ne citiți, să ne povestiți întâmplările voastre și să ne provocați cu întrebări la care să vă răspundem cât mai documentat.

Sursă foto: lejoe/ Flickr.com.