Ingrediente:

  •  o cană de soia uscată
  • 3 linguri de ulei de măsline
  • un cățel de usturoi
  • sucul de la jumătate de lămâie
  • mirodenii după gust (boia de ardei dulce, cimbru, busuioc, chimen).

Mod de preparare:

Soia se lasă la înmuiat peste noapte după care se clătește bine în mai multe ape. Se fierbe cu 3 căni de apă la foc mic timp de aproximativ 2 ore. Se pasează în blender sau cu un mixer vertical cu apă până la jumătatea cantității aflată în recipient. Se amestecă cu celelalte ingrediente și se servește cu pâine, murături sau legume proaspete.
Citiți mai multe rețete și comentați pe Diversificare.ro.


Diversificare.ro vorbește părinților care vor să crească copii sănătoși. Scriem despre misterul diversificării alimentației, asa cum l-am cunoscut și înțeles noi, odată pornite pe drumul alternativ sau în tandem cu alăptarea. Chiar dacă a fost provocator, ne-am descurcat și vrem să împărtășim experiențele noastre cu părinți care parcurg acum același drum.
Ne documentăm, experimentăm, scriem despre reușite gastronomice și nu numai.
Vă invităm să ne citiți, să ne povestiți întâmplările voastre și să ne provocați cu întrebări la care să vă răspundem cât mai documentat.

Sursă foto: BocaDorada/ Flickr.com.