Ingrediente:

  • 1 cană caju crud (fără sare)
  • ¼ cană apă
  • 1 lingură semințe susan crud
  • 2 linguri fulgi drojdie de bere inactivă
  • ½ fir ceapă verde sau ½ ceapă roșie
  • 1 cățel usturoi
  • 1 lingură zeamă lămâie

Mod de preparare:

Caju-ul se rehidradatează/înmoaie în apă peste noapte. Ceapa și usturoiul se toacă mărunt. Toate ingredientele se adaugă pe rând în blender și se pasează până se obține o pastă de consistența unui pateu.
Piticul meu adoră acest pateu servit pe felii de pâine crocantă, cu roșii.
Descoperiți și alte rețete delicioase și sănătoase pe Diversificare.ro.


Diversificare.ro vorbește părinților care vor să crească copii sănătoși. Scriem despre misterul diversificării alimentației, asa cum l-am cunoscut și înțeles noi, odată pornite pe drumul alternativ sau în tandem cu alăptarea. Chiar dacă a fost provocator, ne-am descurcat și vrem să împărtășim experiențele noastre cu părinți care parcurg acum același drum.
Ne documentăm, experimentăm, scriem despre reușite gastronomice și nu numai.
Vă invităm să ne citiți, să ne povestiți întâmplările voastre și să ne provocați cu întrebări la care să vă răspundem cât mai documentat.

Sursă foto: Andrew Beeston/ Flickr.com.