Şi când spun colorat trec cu vederea hainuţele copilului care înlocuiesc cu succes foile de hârtie sau cărţile de colorat.

Desenăm pe suporturi de farfurii

Am descoperit nişte suporturi pentru farfurii atât pentru copiii care atunci când mănâncă trebuie neapărăt să mai aibă şi încât o activitate pe lângă, dar şi pentru cei mai mari care înainte sau după masă, când se simt creativi se pun pe desenat.
Suporturile pentru farfurii au modele creative şi jucăuşe care-l vor amuza şi-l vor inspira pe cel mic si nu numai, îmi închipui chiar şi părinţii stând cot la cot şi desenând de zor. Pe lângă modelul minimalist, care scoată la iveală artistul din fiecare copil, aceste surpoturi se pot redesena cu carioci, dacă sunt şterse cu o cârpă umedă sau clătite.

Practic şi distractiv

Suporturile de farfurii pe care poţi colora şi recolora, combină funcţionalitatea cu distracţia, atât pentru cei mici cât şi pentru cei mari.
Şi dacă vă mai spun că aceste suporturi sunt făcute din silicon şi nu conţin latex, ftalaţi sau alte chimicale dure, aproape că v-am convins pentru următoarea sesiune de cumpărături, nu-i așa?