Ingrediente:

  • 2 linguri mei decorticat
  • 500 ml apă

Mod de preparare:

Se fierbe meiul aproximativ 30 de minute la foc mic. Se ia de pe foc, se scurge apa dar se păstrează. Meiul se pasează foarte fin. După ce a fost pasat se adaugă treptat apa în care a fiert și se omogenizează.
Citește toată rețeta pe Diversificare.ro.

Diversificare.ro vorbește mămicilor care vor să crească copii sănătoși. Scriem despre misterul diversificării alimentației, așa cum l-am cunoscut și înțeles noi, odată pornite pe drumul alternativ sau în tandem cu alăptarea. Chiar dacă a fost provocator, ne-am descurcat și vrem să împărtășim experiențele noastre cu mame care parcurg acum același drum.
Ne documentăm, experimentăm, scriem despre reușite gastronomice și nu numai.
Vă invităm să ne citiți, să ne povestiți întâmplările voastre și să ne provocați cu întrebări la care să vă răspundem cât mai documentat.

Sursă foto: snowpea&bokchoi/ Flickr.com.