Mașina din imagine se găsește în orice magazin de jucării, chiar și în piață, la impresionantul preț de 30-40-50 de ron  și e disponibilă în orice variantă de culori. Copiilor le e bună încă de când încep să meargă. Și mai are o calitate: e unisex. Și fetițele și băiețeii se pot juca la fel de mult cu ea.
Partea interesantă nu e asta. Interesant este cum îl poți implica pe cel mic în treburile domestice cu ajutorul ei. Parcă te-ai săturat și tu să tot auzi cum zăngăne goală, răsturnată, trasă pe gresie sau parchet. Așa că… la treabă!
Ați venit de la cumpărături? Pune-i câte două fructe în autobasculantă și roagă-l frumos s-o ajute pe mami să le ducă în coșul cu fructe sau în orice alt loc le păstrezi tu. Vrea acum iaurtul, dar e în frigider și e prea rece, pune-l să-l plimbe până îl încălzește (se va încălzi el mai repede ca iaurtul 🙂 ), dar va fi încântat să te ajute.
Chiar dacă îți vine să râzi când îl vezi, tu mulțumește-i și spune-i cât de mult îți e de folos tot ce face. Lista exemplelor continuă și variază de la caz la caz, dar efectul este același.
Dragi mămici, luați-vă ajutor în casă!