Bilibo
Spre deosebire de produsele 2 sau 3 în 1, jucăria despre care vorbim azi este infinit în 1.
Bilibo nu are nevoie de baterii, nu face gălăgie, n-are lumini sau alte artificii. Este o jucărie, mai bine zis un set, care are nevoie doar de imaginația celor mici. Setul Bilibo este format din  scoici colorate – mari și mici (roșu, galben, roz, verde, portocaliu, albastru),  zar elastic și năsturași, la fel de colorați ca și scoicile.
Modalitățile în care copilul se poate juca sunt infinite, dar ca să înțelegeți ce v-am povestit până acum, vă lăsăm să urmăriți imaginile de mai jos:

Bilibo incurajeaza creativitatea si imaginatia, provocandu-i pe copii sa descopere noi si noi modalitati de joaca in fiecare zi. Este o jucarie potrivita pentru o multime de activitati si jocuri: invartire si rasucire, ascunderea, pastrarea diverselor jucarii, folosirea ca palarie sau cochilie, sapat, leganat papusa, folosirea ca saniuta si multe altele.
Cu nelimitatele optiuni de joaca si modalitati de explorarea, va deveni in curand jucaria favorita a copilului tau! Oriunde ai fi, la munte sau la mare, in casa sau afara, vei gasi cu siguranta un joc potrivit.

Noi am gasit Bilibo la Babyexpo, la standul celor de la Ookee la pretul de 94,9 lei.