ateliere de creatie Adrika
Alteliere de creație, ce bine! De data asta, în parcul Al. I. Cuza, la intrarea Liviu Rebreanu, în zona Platanului pictăm cu Adrika. Dacă nu știați, fostul parc IOR sau fostul parc Titan se cheamă acum Al. I. Cuza. Asta ca să-l reperați mai repede. Ei bine, acolo, între 6 august și 4 octombrie, fiecare weekend este plin de activități frumoase.
Ce se întâmplă în parc exact? Pictură pe figurine de ipsos, personalizare rame foto și felicitări, modelare și personalizare plușuri, modelare machete. Deci o grămadă de lucruri cât să ne țină ocupați de vineri până duminică între 10-14 și 16-20.
Am aflat că printre figurinele din ipsos sunt și personaje din desene animate: Pluto, piticii lui Albă-ca-Zăpada, Nemo. Toți așteaptă să fie colorați frumos cu tempera de copii creativi.


Update de la prietenii noștri de la Adrika:
În perioada 12-16 august vor fi plecați la “Zilele Municipiului Tulcea 2010”. Piticii din Tulcea sunt așteptați pe strada Unirii la atelierele specifice pe care le organizează Adrika, adica pictură, personalizare rame foto și crearea de plușuri.
Se vor întoarce la copiii bucureșteni și vor relua weekend-urile creative pe 20 august.


Ateliere de creație Adrika
Site: figurinedecolorat.blogspot.com
Telefon pentru înscrieri: 0723.209.892
Adresă: parcul Al. I. Cuza, la intrarea Liviu Rebreanu
Program: vineri-duminică, între 6 august și 4 octombrie de la 10-14 și 16-20