jollyjumper.ro
I-ai Jolly Jumper și o să te distrezi copios, de el nici nu mai zicem. O să fie un pic cam speriat prima oară, nu prea înțelege el cum de zboară așa, dar după câteva salturi o să-I placă.
Jolly Jumper e ca un leagăn elastic. Este pentru copii cu vârste între 3 și 8, 9, 10, 11 luni, depinde la ce vârstă ajunge la greutatea de 13 kilograme (după aia intră la gabarit depășit).
Jolly Jumper
Se agață de ușă, se pune copilul în chilotul acela textil, care îi vine cam până la piept si gata. Omulețul atinge podeaua cu picioarele și la cât dau ei din picioare pe la vârsta asta, o să înceapă imediat să se comporte ca o minge de ping-pong 🙂  . Să nu vă faceți griji, jucăria e safe. Copilul își sprijină greutatea pe burtică.
Și uite așa, mămicilor, veți avea și voi puțină libertate. Voi faceți ce vreți prin casă și el țopăie ca un ultraș în galerie 🙂 . Ca să nu mai zicem că poate umbla și din ușă-n usă 🙂 , la figurat vorbind.

Și acum să vă spunem și unde găsiți așa ceva, ca să nu vă lăsăm în soare. Îl găsiți AICI și costă 260 de lei (transportul este gratuit).
Have fun!
Sursa poza: nelly! / Flickr