Am descoperit multe, foarte multe idei pentru momentele în care aveți senzația că ați încercat orice fel de joc cu cei mici, așa că ne-am gândit să le selectăm pe cele care ne-au plăcut mai mult și mai mult și să vi le povestim și vouă, poate vă inspiră și poate veți încerca ceva de mai jos.
activitati indoor copii1 – Să te joci cu mâncarea e bine – copiii se joacă oricum cu mâncarea din farfurie, dar dacă acest lucru este permis, e cu atât mai bine. Biscuiții pot fi rupți sau dacă sunt mici puteți să vă jucați cu formele lor, iar piureul sau budincile sunt preferatele copiilor. O adevărată joacă senzorială.
2 – Baia de seara – sunt copii cărora nu le place să facă baie, iar acest lucru se poate schimba radical odată cu jocurile. Luați o lanternă rezistentă la apă și închideți lumina. Jocul de umbre va fi o atracție. Spuma de ras, amestecată cu un strop de colorant alimentar va deveni rapid o spumă colorată gata de joacă.
3 – Desene pe oglindă – tot cu spumă de ras și cu ajutorul unei oglinzi puteți să desenați orice în timpul băiței.
4 – Lada cu nisip – e toamnă și în curând va fi foarte frig, dar o ladă mică cu nisip așezată cu atenție în casă nu strică. Ok, e posibil să aveți nisip în toate buzunarele, însă orele de joacă merită.
5 – Baloanele de săpun – soluția o puteți cumpăra sau o puteți face rapid în casă. Cei mici poate nu vor avea puterea necesară să sufle în baloane, dar le vor urmări prin toată casa.
Puteți citi despre multe alte activități la fel de fun, atât indoor, cât și outdoor pe lovelivegrow.com.
Sursă foto: Sabrina/ weheartit.com.