Astfel, deserturile obţinute vor fi asemenea unor acadele şi sunt uşor de făcut şi la fel de uşor de mâncat.
De ce aveţi nevoie

  • Linguri colorate de unică folosinţă
  • Ciocolata de masă
  • Fructe proaspete şi fructe confiate
  • Cereale
  • Diverse bomboane

Ai nevoie de atâtea linguri câte astfel de deserturi vreţi să faceţi. Ciocolata se ia în funcţie de preferinţe, fie că vreţi cu lapte sau neagră. Ciocolată se topeşte prin procedeul de “bain marie”, se lasă un pic la răcit, apoi se adaugă ornamentele, fie că e vorba de bucăţele de fructe proaspete sau confiate şi chiar cereale.
Aceste deserturi arată foarte bine cu alte bomboane ornate, dar cred că desertul ar fi unul prea dulce. Cei de pe site-ul de unde am luat ideea au folosit acele biluţe argintii care se găsesc şi la noi, dar pe care nu le recomand. Într-adevăr sunt aspectuoase, dar au o textură foarte tare. Dacă vreţi să ornaţi lingurile cu ceva la fel de dulce precum ciocolată puteţi încerca bomboane M&M, jeleuri, fulgi de ciocolată, fulgi de cocos sau bucăți din fructe.
Voi cu ce aţi orna aceste linguri de ciocolată?
Citiți mai multe despre desert pe deliciousdeliciousdelicious.blogspot.com.