Serviciu de supraveghere copil la distanta prin Internet
Ca orice proaspăt părinte, știm că atunci când ești departe de copil stai mereu cu gândul la ce face cel mic. Chiar dacă de el are grijă cea mai de treabă bunică din lume, cea mai profesionistă bonă sau cea mai de încredere prietenă. Dar ce zici de transmisiune în direct din camera copilului? Liniștitor, nu? Așa poți să muncești și să arunci un ochi pe cameră din când în când la ce se întâmplă acasă. Sau poți să pleci în vacanță și să te asiguri că puiuțul e ok.
camera wireless edimaxCamera IP Wireless de la Romtelecom se accesează prin internet printr-un browser sau printr-o cameră viewer. Mai mulți utilizatori se pot loga și pot vedea filmările în același timp. E ușor de instalat, fără să te împiedici de cabluri și nu are nevoie de un calculator ca să funcționeze. Bine, s-ar putea să ai nevoie de asistență pentru configurare, dar Romtelecom are și din asta. Dacă ai conexiune wireless la internet, consideră că e ca și instalată.
video monitor bebe romtelecom
Are o grămadă de setări, poți să vezi în timp real sau poți să salvezi imaginile pe spațiul virtual de stocare de 7GB. Filmulețele sunt transformate în .avi iar dacă ai mai multe camere instalate, poți să vezi pe același ecran imaginile capturate de ele. Poate filma continuu sau dupa un orar prestabilit. Iar partea cea mai interesantă e că se poate porni când detectează mișcare. Și dacă ești client Romtelecom ClickNet primești bonus mailuri de înștiințare. Nu-i așa că ar fi foarte tare să poți primi un mail când piticul tău a ajuns acasă de la școală, mail în care să și vezi cât de murdar pe haine a ajuns 🙂
Sunt mai multe feluri de pachete, în funcție de câte camere ai nevoie. Prețul pentru o cameră video este de 59.52€ (TVA inclus), iar apoi abonamentul lunar este de 2.48 euro (TVA inclus) care contine un virtual space de 7 GB in care poti stoca poze si/sau filme. Se poate comanda online, de la magazinul online Romtelecom și se poate plăti în rate.