Pentru că mai avem ceva din vară, chiar dacă afară s-a mai răcorit un pic, vă propun schimbare radicală pentru balcoanele triste și gri.
Nu e complicat deloc și rezultatul e fabulos (loc de băut cafeaua dis de dimineață, pe răcoare, sau de stat la joacă cu cei mici ori la discuții lungi cu prietenii seara, la apus). Cred că singurul lucru ceva mai complicat este să facem ordine sau curățenie ori să eliberăm măcar o parte din balcon. Știți și voi că se adună multe extrem de repede, dar de așezat la locul lor sau de aruncat ori de eliberat e muuult mai greu de fiecare dată, cam ca atunci când faci curat în șifonier și la final te întrebi cum de au intrat toate hainele acolo înițial, pentru că tu sigur nu mai ai cum să le bagi înapoi, pe motiv de spațiu.
Mai avem un pic de vară așadar zic să ne grăbim, să adunăm câteva covoare vechi, perne colorate, cănile preferate de cafea, lapte și ceai și să ne punem pe treabă. Dacă aveți prin casă și o saltea sau o canapea veche de care vă tot încurcați cu atât mai bine!
Vă las cu niște fotografii care să vă inspire pentru a face din balcon spațiul ideal de joacă pentru copii, eu dau fuga să mă ocup de balconul meu!

Surse foto: shine.yahoo.com.