Căutăm piese de mobilier speciale, oglinzi mari, case cu ferestre care să ne ofere lumina naturală atât de dorită de toată lumea, paturi cu saltele confortabile și covoare colorate care să se potrivească alături de tot ce mai avem prin casă. Și tavanul? Ce ne facem cu tavanul? Pentru că și el este la fel de important în orice cameră din casă, mai ales dacă ne gândim la camera copiilor atunci lucrurile se complică și mai mult, când bebelușii de exemplu care dorm mult și se trezesc, vor nu vor, cu ochii fix spre locul din casă căruia i-am oferit cea mai puțină atenție: tavanul.
Dacă vreți să aveți un tavan fals, posibilitățile sunt nenumărate.
Am descoperit două tipuri de tavan fals care fac pe oricine să viseze. Primul este unul care oferă senzația unei ferestre spre cer, iar al doilea unul care ne face să ne gândim cum ar fi să stăm pe un nor și să-i privim pe toți de sus, ce fac, ce povestesc și cum se bucură de viață.
cerul norisori pe tavan
Sistemul solar este mereu o soluție la îndemână, nu neapărat simplu de realizat, dar de efect și cu multă veselie pentru cei atrași de astronomie și nu numai, iar dacă vreți să apelați la soluția cea mai simplă se găsesc în toate supermarket-urile sau piețele steluțe fosforescente care pot fi aplicate pe tavan și care strălucesc ore bune după ce ați stins lumina în dormitor.
sistemul solar stelute fosforescente
La final, am descoperit cel mai fain tavan din lume. Pare complicat tare de făcut, dar este atât de frumos, că nici n-am zice “nu” dacă ni s-ar propune să-l avem în camera părinților.
barca
Tavanul vostru cum arată?
Surse foto: interldecor.blogspot.ro, homedecorreport.com, kidspacestuff.com și imactoy.com.