Începând cu luna septembrie, copiii se vor întoarce la grădiniță, iar pentru o parte dintre ei va fi pentru prima dată. Știm că alegerea grădiniței poate fi o etapă dificilă pentru fiecare părinte, asadar echipa noastra, Urbankid, vine în sprijinul părinților prin prezentarea unei noi grădinițe din București, care ne-a încântat încă de la primul contact  – BEST Preschool (British Education & Sports Tiriac Preschool).

O grădiniță frumos amenajată, cu clase mari care permit luminii naturale să intre în încăperi, cu jocuri interesante  pentru a-i atrage pe cei mici, dar cel mai important – cu o curte generoasă dotată cu diverse facilități în cadrul căreia copiii petrec peste 50% din timp. 

De la primii pași în grădiniță, copiii și părinții sunt cuceriți de curtea care oferă multiple locuri de joacă atractive, tobogane, terenuri pentru sport, dar și o bucătărie improvizată pentru ca micuții să gătească…cu noroi. Nu-i așa că orice copil ar vrea să exploreze atracțiile acestui loc?

Vestea bună este că grădinița BEST Preschool localizată în partea de Nord a Bucureștiului și își va deschide porțile începând cu luna septembrie pentru copiii cu vârste cuprinse între 1,5 ani și 6 ani. 

Micuții învățăcei vor găsi aici o gamă unică de programe personalizate, bazate pe trei piloni principali: 

  • Abordarea curriculumului britanic; 
  • Inițiere în sport 
  • Experiențe în pădure.

Experiențe în pădure

Știm cât de important este pentru un copil să petreacă timpul într-un mediu cât mai natural, sănătos și curat, așa că, dragi  părinți o să vă  bucurați să aflați că noua instituție de învățământ este înconjurată de Pădurea Băneasa, fiind locația perfectă pentru a-i învăța pe cei mici să folosească resursele naturale în mod responsabil și relevant. Totodată, pădurea va fi utilizată ca loc pentru studiu, iar copiii vor învăța cifrele numărând copaci, floricele sau frunze. 

La BEST Preschool nicio zi nu nu trece fără sport și mișcare

Sportul este ingredientul principal al unei zile la BEST Preschool, iar copiii vor practica zilnic câte o activitate fizică diferită – dans, karate, tenis, fotbal, baschet, gimnastică, balet, parkour. Nu vor lipsi nici lecțiile de înot care vor fi susținute la Stejarii Country Club, dar nici cursurile de inițiere în patinaj organizate la Patinoarul Allianz-Țiriac Arena. 

Curtea generoasă a grădiniței este locul ideal pentru joacă și distracție, iar copiii au la dispoziție mai multe terenuri multifuncționale pentru a fi inițiați în tainele sportului: teren de mini-fotbal, teren de mini-tenis, teren de mini-baschet. 

Programă britanică la BEST Preschool

BEST Preschool se bazează pe programa britanică, astfel încât copiii vor fi implicați încă de la început în cât mai multe activități educaționale pentru dobândirea de abilități ce pot fi transpuse ulterior, cu succes, în viața de zi cu zi. Toate aceste activități vizează dezvoltarea personală, emoțională, socială și fizică a preșcolarilor. Ba mai mult, engleza este singura limbă utilizată în grădiniță, dar nu trebuie să vă faceți griji în cazul în care copilul dumneavoastră nu excelează la acest capitol. Profesorii nativi și experții în domeniu îl vor ajuta pe cel mic nu doar să înțeleagă, ci să și comunice fluent în această limbă. 

Programul grădiniței BEST Preschool

Programul grădiniței este flexibil, iar părinții pot alege una dintre cele trei opțiuni:

  1. Program scurt 08:45 – 12:15
  2. Program lung 08:45 – 15:30
  3. Cursuri extinse 15:30 – 17:30

Curiozități despre BEST Preschool:

  1. La BEST Preschool copiii petrec mai mult de 50% din timp afară, în mediu curat, explorând lumea înconjurătoare.
  2. Micuții beneficiază de meniuri de prânz și gustări adaptate pentru anotimpurile calde și reci, concepute în colaborare cu un specialist în nutriție.
  3. Grădinița BEST Preschool activează sub acreditarea emisă de Departamentul pentru Educație din cadrul Guvernului Regatului Unit – British School Overseas (BSO)
  4. Sunt organizate controale medicale zilnice efectuate de asistență medicală din cadrul unității.
  5. La BEST Preschool grupele de copii sunt organizate în funcție de vârstă și se desfășoară în conformitate cu anul universitar britanic, de la 1 septembrie până la 30 iunie.

Acum că v-am prezentat grădinița, este bine să știți că înscrierile pentru anul de învățământ 2021-2022 continuă și se pot realiza prin completarea acestui formular, telefonic la numărul 0751 967 967 sau prin e-mail la adresa office@bestpreschool.ro. 

Informații suplimentare despre serviciile grădiniței puteți consulta pe website-ul – https://bestpreschool.ro/