Vine o vreme când chiar de vreți ori nu, va trebui să le luați un telefon celor mici. Presiunea socială, colegi cu smartphones și tablete, jocuri și aplicații pe care le joacă prietenii lor – toate astea pun presiune pe momentul achiziției. Noi vă dorim să reușiți să amânați cât mai mult momentul achiziționării unui telefon sau tabletă pentru cei mici. E important să încercă să păstrăm magia copilăriei cât mai mult – iar un device nu face decât să îi aducă mai aproape de consumerism și pubertate.
Pe de altă parte, dacă ei vă văd pe voi că stați toată ziua cu telefonul în mână – chit că puneți poze cu ei pe Instagram sau vorbiți cu soacra pe Whatsapp sau răspuneți la mailul ăla important trimis de șefu sâmbătă seara – o să vrea și ei să butoneze – monkey see, monkey do. Nu?
Anyway  – credem că am găsit soluția perfectă:

  1. un ceas colorat pentru copii – ceasul stă la mână – deci șanse mici să îl piardă sau să îl spargă ca în cazul telefonului
  2. poate să vă apeleze, pueți să îl apelați – asta pentru când e la vecini și vrea să veniți să îi luați acasă dar le e prea rușine să îi ceară gazdei să vă sune
  3. are GPS (și A-GPS) și astfel puteți ști oricând unde e copilul
  4. are funcții de tracking a activității – mișcare, calorii consumate, etc – exact ca cele de oameni mari – un stimul important pentru activitatea fizică
  5. e cool! super cool!
  6. nu costă mult deloc. ba chiar la banii ăștia e sigur cel mai bun “telefon” pe care puteți să il cumpărați celui mic
  7. e super șmecher! vedeți manualul de utilizare cu tot ce știe să facă

Ceasul vine în 2 modele – un model mai simplu și mai ieftin  – în 4 culori – verde, portocaliu, galen și albastru – și un model albastru cu galben care are și touchscreen.

Vestea bună?

Azi (doar azi) ambele modele sunt la reducere (22%) cu ocazia Black Friday – așa că băgați cardul lui Moș Crăciun și vă garantăm că ai voștri vor fi fericiți!

Vestea și mai bună?

Puteți să câștigați un ceas portocaliu, chiar aici în acest articol. Cum? Lăsați un comentariu cu Facebook un pic mai jos și bifați căsuța “Also post on Facebook”. Nu trișați că verificăm! 🙂 Puteți scrie în comentariu de ce credeți că a venit momentul ca cel mic să aibă propriul “smartphone”. Sau poezii. Sau ce vreți voi! :))
Alegem prin tragere la sorți fericitul câștigător Joi pe 1 Decembrie!
 

Important

Ca să vă putem anunța că ați câștigat vă rugăm să vă asigurați că ați dat LIKE paginilor UrbanKid.ro și iCentre Romania. Pentru a fi mai ușor, am pus butoanele mai jos:
iCentre Romania:

UrbanKid.ro:

Avem un câștigător

Extragerea a fost finalizată pe 2 Decembrie 2016 la 11:29, folosind numere aleatoare reale, generate de dispozitvul QUANTIS.
Felicitări Mădălina! Extragerea câștigătorului este publică pe tragerilasorti.ro.