Părinți informați, bebeluși fericiți” – așa se numește workshop-ul destinat părinților, eveniment care vrea să informeze adulții cu privire la modalitățile de comunicare ale bebelușilor și oferă idei bune pentru o educare armonioasă a acestora. Așa cum cred că v-ați prins deja, workshop-ul este destinat părinților care au copii de până la 2 ani acasă, iar dacă vreți să veniți la eveniment alături de cei mici sunteți mai mult decât bineveniți împreună.

Cu ce pleacă părinții de la workshop?

  • Află metode prin care să înțeleagă ce dorește și cum comunică bebelușul său,
  • Descoperă noi metode de creștere și de educare,
  • Află mai ușor ce a însemnat, din punct de vedere psihologic, pentru adulți sosirea în familie a bebelușului și cum se poate reduce stresul asociat cu acest eveniment,
  • Se Întâlnește cu alți părinți caretrec prin aceleași momente,
  • Interacționează cu speakeri recunoscuți în domeniul parenting-ului.

Și parcă toate cele de mai sus nu ar fi îndeajuns de multe, participarea este gratuită. 🙂

Informații practice

Așadar, luați aminte și nu vă faceți planuri pe 12 octombrie, între orele 9:00 și 17:00, dacă vreți să participați la toate modulele:

  1. 9:30 – 11:30 “Jocul în educația bebelușilor” – Otilia Mantelers, Trainer Playful Parenting
  2. 12:00 – 14:00 “De ce plâng bebelușii și ce ne comunică ei prin plâns?” – Anca Iordache, Instructor Aware Parenting
  3. 14:30 – 16:30 “Părinții: sentimente și gânduri după venirea pe lume a bebelușului” – Cătălina Buzdugan, Psihoterapeut și Psiholog Clinician, Vicepreședinte Asociația Young Initiative

Evenimentul are loc la BiblioLounge, din incinta Filialei “Ion Creangă” a Bibliotecii Metropolitane București (Str. General Christian Tell nr.10, Sector 1), iar pentru a participa trebuie musai să completați formularul de înscriere cât de repede, pentru că sunt 15 locuri pentru fiecare modul.
Voi ați mai fost la astfel de evenimente dedicate părinților? Vi s-au părut utile? 🙂
Sursă foto: JasonDGreat/ Flickr.com.